Sommarträningar 2020

Sommarträningar 2020

Vårterminen avslutades en månad tidigare än vår ursprungliga planering. Som ni alla redan vet så berodde detta på Corona pandemin.

Föreningen har såklart känt av ett tapp av medlemmar där många har valt att hålla sig borta från träning pga. rädsla för smitta.

Med det sagt, tar vi nu nya tag och presenterar ett nytt upplägg på sommarträning. Ett upplägg som vi hoppas ska kunna locka och intressera många av er som varit aktiva, men också er som valt att avstå träning under våren.

Både vi som förening, men också regeringen och folkhälsomyndigheten är helt säkra på att träning är en viktig faktor för vårt välmående och vår framtida hälsa.

Med start söndag den 31/5 kommer vi att erbjuda träning enligt nedanstående schema/upplägg. Vi kommer också att erbjuda en chans till de som prickar in en hög närvaro (Minst 66%), en chans att gradera i mitten på augusti. Detta gäller för alla åldrar och för de med vitt till och med blått bälte. Vi kommer tyvärr inte erbjuda gradering upp till rött bälte och för röda/svarta bälten då det blir en för stor nivåskillnad med för tuffa krav.

Träning för miniorer och kadetter 4-14 år (Alla bältesfärger)

Söndagar: 13.00-14.00 Varierad träning inomhus/utomhus. Information om träningen läggs ut senast två timmar innan start i den interna gruppen Soo Shim Umeå

Hemmaträning:

De dagar Soo Shim Skellfteå bedriver sina träningar inomhus finns möjligheten att ta del av dessa via zoom. Om träningen är inne eller ute annonseras senast två timmar innan passet startar i Facebookgruppen Soo Shim sommarträning 2020

Måndagar: 17.00-18.00 Hemmaträning med uppkoppling via Zoom (Digital plattform)

Onsdagar: 17.00-18.00 Hemmaträning med uppkoppling via Zoom (Digital plattform)

Torsdagar: 17.00-18.00 Hemmaträning med uppkoppling via Zoom (Digital plattform)

Träning för juniorer och seniorer 14år och uppåt (Alla bältesfärger)

Söndagar: 14.00-15.00 Varierad träning inomhus/utomhus. Information om träningen läggs ut senast två timmar innan start i den interna gruppen Soo Shim Umeå

Måndagar: 18.00-19.00 Zoom (när träningen hålls inomhus)

Onsdagar: 18.00-19.00 Zoom (när träningen hålls inomhus)

Torsdagar: 18.00-19.00 Zoom (när träningen hålls inomhus)

Vidare instruktioner:

Ingen anmälan krävs för att få delta på träningarna. Har du inte ett aktivt träningskort/medlemskap hos oss blir kostnad 796kr (Avser då maj, juni, juli och augusti).

Vill du vara med och göra en gradering behöver du så snart som möjligt skicka in en graderingsanmälan via hemsidan. Där är det viktigt att du skriver att graderingen gäller för sommarterminen i fältet ”övrigt”. Deadline för att anmäla sitt graderingsintresse är den 14/6.

Träningen på söndagar samt de träningar som sänds via Zoom kommer att bestå av vad vi valt att kalla kampsports-fitness. Det kommer att innefatta spad/mits-träning och funktionell styrketräning. Taekwondo- och hapkidoutövare tränar tillsammans.

Den digitala träningen som vi kör på torsdagar kommer att fokusera på grenspecifik träning med traditionell inriktning. Det är fördelaktigt om man kan se till att hitta en träningskompis när man samlas hemma och kopplar upp sig.

Sommarerbjudande:

Vi erbjuder föräldrar, syskon eller övriga intresserade över 14 år att delta på våra fyspass för en rolig och varierad träningsform där vi fokuserar på funktionell och kampinriktad träning. Detta för endast 99kr för hela sommaren. För att ta del av detta erbjudande, kontakta oss på ”070-602 41 34”

Tisdagar: 17.30-18.30, varierad funktionell styrke- samt konditionsträning. Vi kommer köra dessa pass både inom- och utomhus.